Årsmöte 20/5

Årsmötet hölls kort och koncist, där det viktigaste beslutet som klubbades igenom var att medlemsavgiften sänks till 300 kr/företag och år. 
Därefter lyssnade vi på representanter från Kungsholmen Direkt, följt av Youssef och Martin från LetsGOnline. Deras föreläsning fokuserade på digital marknadsföring för småföretagare, där vi fick lära oss om alla olika verktyg som finns på sociala media och i sökmotorer, hur man bäst använder dem, sticker ut i mängden, når rätt kunder och tydliga resultat.

det ryktas om...

Det händer massor i kvarteren just nu, och mer är på gång; Ölstugan öppnade på Hantverkargatan i mars, och det ryktas om att inte mindre än två vinbarer är på gång i samma kvarter. Mamas&Tapas har just byggt om, i SEB's gamla lokaler flyttar snart Fabrique in, och även i Swedbanks lokaler verkar det röra på sig.
Annars är väl det underbara glutenfria bageriet Happy Atelier sist in bland grannarna, tillsammans med restaurangerna The Border och Shanti, alla tre på Hantverkargatan.  

loppis på torget  

Loppisarna på Kungsholmstorg är självklart tillbaks i år, och den 19 maj var det säsongspremiär. Nu gäller varje söndag fram till den 9 juni, följt av ett sommaruppehåll innan de drar igång igen den 1 september. 

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 
För mer information:
www.loppistajm.se