Kungliga torsdagar!

Nu kör vi igång med Kungliga torsdagar i kvarteren. Det innebär att vi sätter lite guldkant på den sista torsdagen i varje månad, och själva guldkanten kan se olika ut varje gång. Huvudsaken är att alla vi som bor och verkar i området - och självklart också vänner från andra delar i stan - vet att på Kungliga Torsdagar är det värt att ta en extra sväng här i kvarteren. 

Den 29 november är det dags igen! 
Mer information kommer inom kort, men sätt ett kryss i kalendern så länge.

JULMARKNAD PÅ CLARION AMARANTEN

Helgen den 1-2 december är det stor julmarknad på Clarion Amaranten, dit alla välkomnas för att verkligen få en rivstart på julstämningen i år. Hotellet fyller hela entréplanet med aktiviteter som t.ex. julmarknad med lokala företagare, barberare, allsång, ansiktsmålning, tomtebesök, julmat, glögg och såklart en gran. Just deras gran går under namnet "Ensam gran söker..." och under den kan man lämna julklappar till bättre behövande. Mer information i Vårt Kungsholmens artikel om julmarknaden här

Anna Whitlocks gymnasium


Den 22 augusti öppnade äntligen Anna Whitlocks gymnasium, och vi välkomnade elever, lärare och personal till Hantverkargatan. Första året har skolan dessutom inneboende gäster i form av ca 1300 elever och personal från Östra Real, som givetvis är lika välkomna. 

Företagarföreningen dekorerade gatan och medlemsföretagen med gröna ballonger för att bidra till kalasstämningen och fira den stora dagen. 

Succé för loppis på torget

Loppisarna på Kungsholmstorg är tillbaks efter sommaruppehållet och varje söndag fram till 30 september är det full fart på torget kl 11-15.

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 

För mer information:
www.loppistajm.se