det ryktas om...

Det händer massor i kvarteren just nu, och mer är på gång; Vinfolket är en ny vinbar som öppnat på Scheelegatan och det ryktas om att ännu en bar är på gång i grannkvarteret. Fabrique öppnar snart upp i SEB's gamla lokaler på hörnan och även i Swedbanks lokaler verkar det röra på sig. Annars är det underbara glutenfria bageriet Happy Atelier sist in bland grannarna, tillsammans med Carinas Harmoni & Spa, restaurangerna ÖlstuganThe Border och Shanti, alla fem på Hantverkargatan!  

ÅrsmöteT 20/5

Årsmötet hölls kort och koncist, där det viktigaste beslutet som klubbades igenom var att medlemsavgiften sänks till 300 kr/företag och år. 
Därefter lyssnade vi på representanter från Kungsholmen Direkt, följt av Youssef och Martin från LetsGOnline. Deras föreläsning fokuserade på digital marknadsföring för småföretagare, där vi fick lära oss om alla olika verktyg som finns på sociala media och i sökmotorer, hur man bäst använder dem, sticker ut i mängden, når rätt kunder och tydliga resultat.

loppis på torget  

Loppisarna på Kungsholmstorg är självklart tillbaks och den 1 september drar de igång för hösten. 

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 
För mer information:
www.loppistajm.se