Vårfest 28 mars!

Den sista torsdagen i mars välkomnar vi förhoppningsvis våren, och oavsett temperatur så välkomnar vi alla våra grannar, kunder, gäster och besökare till en extra trevlig dag! Då kommer ovanligt många av våra medlemsföretag och dessutom en massa andra företag i kvarteren att bjuda på olika events, erbjudanden och happenings. 
Här är några exempel på vad som händer den 28 mars; 


Amaranten/Kitchen&Table Bjuder på en oemotståndligt middagsdeal; förrätt och varmrätt för 250 kr  –  Samlarbutiken Stockholm har flyttat in på Dragon's Lair! Under vårfesten tar vi fram de där extra roliga samlarsakerna till Pokémon, Barbie, Beyblade & andra spännande varumärken.  –  Dulce Temptation bjuder på pirog med dryck och andra specialerbjudanden, kl 16.30 - 19.00  –  Fastighetsbyrån / Swedbank har öppet hus kl. 18-20 då man kan träffa våra medarbetare och ställ frågor kring bostadsköp och finansiering.  –  
Fruktaffären på hörnan laddar upp med nyskördade tulpaner från Ekerö: 10 st för 35kr eller 20 st för 60kr.  –  
Hantverkargatan Arton har kvällsöppet till kl 20 och bjuder på ett doftljus (värde 175kr) vid köp av en Kungsholmen-hoodie.  –  ​​​​​​​Katarina Nyman har öppet kl. 16-20 och ger 20% rabatt på allt i butiken – erbjudandet gäller även på webben www.katarinanyman.se.
  –  ​​​​​​​Kulturaktivisterna är på plats på Dulce Temptation och bjuder på tips om spännande och inspirerande kultur.  –  ​​​​​​​Puustelli bjuder på plattsättning och kakel till de kunder som bokar gratis hembesök som leder till köp av kök. Värde upp till 9700 kr!  –  ​​​​​​​Meno Male serverar den unika Kungsholmspizzan med salsiccia från Taylors&Jones och ost från Wijnjas, till specialpris 119 kr hela dagen!  –  ​​​​​​​MixMax erbjuder 20% rabatt på hela påsk-sortimentet från kl 17 till 20!  –  ​​​​​​​Optikbaren erbjuder 20% rabatt på ett valfritt plagg hela dagen!  –  ​​​​​​​Röda Korset bullar upp med allt inom baby- och barnsaker och håller extraöppet till kl 19.  –  ​​​​​​​Stella har kvällsöppet kl 17-20 och ger 20% rabatt på alla byxor!  –  ​​​​​​​Subway ger 25% rabatt på valfri smörgås el. sallad hela dagen (gäller ej dagens sub).  –  ​​​​​​​Sunday-Seven på Hantverkargatan 20 tajmar in sin stora utförsäljning av Brixtol, Lyle&Scott, Havaianas, Modströms m.m.  –  ​​​​​​​Welcome Home har bjudit in blomsterkreatören Karolina Svensk som är på plats i butiken kl. 17-20 och skapar fantastiska kreationer av konstblommor. Ztatus erbjuder 20% rabatt på allt i butiken!
 

"Kungliga Torsdagar" innebär vanligtvis att vi sätter lite guldkant på den sista torsdagen i varje månad, och själva guldkanten kan se olika ut varje gång. Huvudsaken är att alla vi som bor och verkar i området - och självklart också vänner från andra delar i stan - vet att på Kungliga Torsdagar är det värt att ta en extra sväng här i kvarteren. Den 28 mars gör vi det extra stort och festligt! 

det ryktas om...

Det händer massor i kvarteren just nu, och framåt våren kan vi enligt säkra källor välkomna en hel drös nya företag; Ölstugan öppnar på Hantverkargatan i mars, och det ryktas om att inte mindre än två vinbarer är på gång i samma kvarter. Mamas&Tapas bygger om, SEB's och Swedbanks lokaler gapar tråkigt tomma – men en av dem har i alla fall en ny hyresgäst, även om den verkar hemlig än så länge. 
Annars är väl det underbara glutenfria bageriet Happy Atelier sist in bland grannarna, tillsammans med restaurangerna The Border och Shanti, alla tre på Hantverkargatan!  

Nypremiär för loppis på torget 19 maj

Loppisarna på Kungsholmstorg kommer självklart tillbaks i år, och preliminärt datum för premiären är den 19 maj. Därefter gäller varje söndag fram till den 9 juni, följt av ett sommaruppehåll innan de drar igång igen den 1 september. 

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 
För mer information:
www.loppistajm.se