Kungliga torsdagar!

Nu kör vi igång med Kungliga torsdagar i kvarteren. Det innebär att vi sätter lite guldkant på den sista torsdagen i varje månad, och själva guldkanten kan se olika ut varje gång. Huvudsaken är att alla vi som bor och verkar i området - och självklart också vänner från andra delar i stan - vet att på Kungliga Torsdagar är det värt att ta en extra sväng här i kvarteren. 

Den 29 november är det dags igen! 
Amaranten har Cocktail Hour med glada priser i baren kl. 17-18 – Nya Dulce Tentacion på Kungsholms Hamnplan bjuder på kaffe, kaka och andra specialerbjudanden kl.17-20, då också Kulturaktivisterna är på plats och tipsar om kul kultur till jul – På Hantverkargatan Arton tar Instagramfenomenet ”Brodera ut texten” över hyllorna för kvällen – Hos Katarina Nyman är det öppet kl 16-20, då det bjuds på dryck & tilltugg, och alla handlande kunder får en snygg tygkasse på köpet  –  Mix-Max har extraöppet till kl. 20, och lämnar 20% rabatt på hela sortimentet 18-20 – Puustelli bjuder alla som bokar ett hembesök och som leder till ett köp av kök, på en självrengörande Pyrolysugn från Siemens – Röda Korset har extraöppet 12-19, bjuder på glögg och pepparkakor och laddar upp med julpynt (Dessutom har de julbasar den 1 dec!) – Stella har kvällsöppet och bjuder på glögg och 25% rabatt på en valfri vara mellan kl. 18-20  – Subway bjuder alla sina kunder på kaffe, te eller varm choklad kl 14-19 – Welcome Home har bjudit in grundaren till underbara Reva Home sängkläder som berättar allt om företaget och produkterna. Dessutom fina erbjudanden på julpynt och klappar, samt dryck & tilltugg kl.18-20.

JULMARKNAD PÅ CLARION AMARANTEN

Helgen den 1-2 december är det stor julmarknad på Clarion Amaranten, dit alla välkomnas för att verkligen få en rivstart på julstämningen i år. Hotellet fyller hela entréplanet med aktiviteter som t.ex. julmarknad med lokala företagare, barberare, allsång, ansiktsmålning, tomtebesök, julmat, glögg och såklart en gran. Just deras gran går under namnet "Ensam gran söker..." och under den kan man lämna julklappar till bättre behövande. Mer information finns på eventets facebooksida samt i Vårt Kungsholmens artikel om julmarknaden här

Anna Whitlocks gymnasium


Den 22 augusti öppnade äntligen Anna Whitlocks gymnasium, och vi välkomnade elever, lärare och personal till Hantverkargatan. Första året har skolan dessutom inneboende gäster i form av ca 1300 elever och personal från Östra Real, som givetvis är lika välkomna. 

Företagarföreningen dekorerade gatan och medlemsföretagen med gröna ballonger för att bidra till kalasstämningen och fira den stora dagen. 

Succé för loppis på torget

Loppisarna på Kungsholmstorg är tillbaks efter sommaruppehållet och varje söndag fram till 30 september är det full fart på torget kl 11-15.

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 

För mer information:
www.loppistajm.se