Kungliga torsdagar!

Kungliga Torsdagar innebär att vi sätter lite guldkant på den sista torsdagen i varje månad, och själva guldkanten kan se olika ut varje gång. Huvudsaken är att alla vi som bor och verkar i området - och självklart också vänner från andra delar i stan - vet att på Kungliga Torsdagar är det värt att ta en extra sväng här i kvarteren!

Den 28 mars blir det fest! 
Den sista torsdagen i februari är det sportlov och lugnt i stan, men å andra sidan satsar vi extra stort på festligheterna den 28 mars! Då ser vi till att välkomna våren (som förhoppningsvis har börjat visa sig då) med en stor vårfest. Då kommer ovanligt många av våra medlemsföretag och dessutom en massa andra företag i kvarteren att bjuda på olika events, erbjudanden och happenings. Mer info när det närmar sig! 

Öppet hus på Anna Whitlocks gymnasium


Tisdagen den 29 januari är det öppet hus på Anna Whitlocks gymnasium, som öppnade för första gången i augusti 2018.
Då välkomnade Företagarföreningen alla elever, lärare och personal på skolan genom att dekorera gatan och medlemsföretagen med gröna ballonger för att bidra till kalasstämningen och fira den stora dagen. 

Nypremiär för loppis på torget 19 maj

Loppisarna på Kungsholmstorg kommer självklart tillbaks i år, och preliminärt datum för premiären är den 19 maj. Därefter gäller varje söndag fram till den 9 juni, följt av ett sommaruppehåll innan de drar igång igen den 1 september. 

Loppisarna arrangeras av Stockholmsmarknader som har väldigt populära loppmarknader på flera ställen i Stockholm. Vi är glada över att de har valt  Kungsholmstorg för sin nya marknad! 
För mer information:
www.loppistajm.se